Créer un site internet

Librairie espagnole le livre du mois

Le Boudoir Littéraire  artistique et Théâtral  la plume et l'encrier


Aujourd'hui 9 Mai /Hoy 9 de Mayo


 

El llibre del mes

Veure més

El llibre del mes

Un riu. Mil realitats. El periodista Xavier Aldekoa s'endinsa en les profunditats del Congo per explicar les històries de la seva gent.
Aquesta és la història d'un somni infantil convertit en obsessió adulta: navegar pel riu Congo des del naixement fins al mar per explicar la història, la cultura i la realitat dels pobles que n'habiten les ribes.

És també el relat d'un viatge improbable per una terra efervescent, acollidora i ferida, per al qual no hi ha mapes fiables i ningú pot preveure un termini -dos mesos?, sis?-, i on les coses no surten com estava previst. És un recorregut a bord de vaixells atrotinats, canoes inestables o barcasses pleníssimes per un riu que se submergeix en selves controlades per grups rebels i les aigües del qual trenquen en violents ràpids o es transformen en una autopista líquida indispensable per a la vida local.
Armat amb El Quixot, Xavier Aldekoa recorre en aquest llibre els 4.700 quilòmetres del gran riu de l'Àfrica, una travessia amb aroma d'aventura i plena de desventures per una terra diversa, remota i brutal.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !

Ajouter un commentaire

 

Bonjour et Bienvenue

Dans votre Edition du jour


Chaque jours nous vous informons des dernières informations litteraire et artistiques.

Nous ouvrons également les Revues de Presse des Journalistes.Vos Quotidiens presenterons les sorties,des portaits,des critiques, 

 

A vous ecrivains autoédités, artistes indépendants 

vous souhaitez vous faire connaître,présenter vos romans et vos oeuvres,Ce Quotidien vous est consacré.


 

×